Vastgoeddiensten

VastgoeddienstenHouse Styling Limburg, uw partner op het gebied van vastgoedstyling en marketing!


Het is algemeen bekend dat de tijd van standaard woningpresentatie voorbij is. Een foto alleen zegt niet meer genoeg en een complete presentatie op Funda wordt steeds belangrijker. Wij brengen uw aanbod helder in beeld, niet alleen d.m.v. fotografie maar ook door het tekenen van plattegronden, het inmeten van de woning en het maken van woningvideo's en brochureteksten. Door gebruik te maken van deze extra opties wordt de presentatie aantrekkelijker en bovendien komt de woning hoger in de zoekresultaten (ranking) op Funda. Dit leidt niet alleen maar tot meer bezichtigingen maar zeker ook naar een betere prijs!

Plattegronden 2D/3D

Inmeten NEN2580 (BBMI)

Brochuretekst

Rondleidingen

Open Huizendag

Woningvideo

De keuze valt op wat mooi en goed gepresenteerd is. Zo is het ook met het kopen van een huis. Verkopen begint dus met een goede presentatie op Funda!!

Plattegronden 2D/3D


Met alleen goede foto's heb je niet altijd een duidelijk beeld van de woning. Een plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen van de ruimtes en maakt de mogelijkheden beter zichtbaar. Wij nemen de opmaak van uw plattegrond uit handen. Op basis van de door u aangeleverde tekening gaan we aan de slag. Geen tekening bij de hand? Geen probleem, wij meten ook in op locatie.

Inmeten NEN2580


House Styling Limburg kan ook het inmeten van de woning verzorgen.

Dit gebeurt volgens de NEN2580 norm gebruikt door makelaars (BBMI). Na het inmeten worden de gegevens verwerkt in een meetrapport met de gebruikers-oppervlakte en inhoudsberekening per woonlaag. Deze meting kan ook weer gebruikt worden voor het maken van een digitale platte-grond.

Woningvideo


Steeds vaker wordt de woning-presentatie aangevuld met een video. Bewegende beelden houden de aandacht van de kijker vast en brengen de sfeer optimaal over. Ze triggeren als ware om te blijven kijken. Tevens wordt er een teaser video gemaakt, eventueel met makelaarslogo, die geschikt is voor het plaatsen op social media zodat de woning nog meer onder de aandacht komt.

Brochureteksten


Het schrijven van een brochuretekst behoort tevens tot de mogelijkheden van House Styling Limburg, want naast een goede presentatie mag een duidelijke omschrijving van de woning natuurlijk niet ontbreken. Aan de hand van foto's en eventueel een plattegrond  van de woning maken wij een tekst geheel in de stijl zoals u het gewend bent.

Maar ookDoor de aantrekkende woningmarkt krijgt iedereen het drukker. Om u als verkoper maar ook de makelaar ter zijde te staan kan ik optreden als gastvrouw bij een open huizendag maar ook een bezichtiging overnemen is geen probleem.

Door de ruime ervaring in verkoopstyling en presentatie kunnen we potentiële kopers meenemen in de beleving van alle mogelijkheden die de woning te bieden heeft.


Het begeleiden van een bezichtiging, het ontvangen en rondleiden van kandidaten tijdens een open dag, een laatste rondje door het huis net voor die doorslaggevende bezichtiging....er is vanalles mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee!