Diensten

VERKOOPSTYLING


Een onmisbaar onderdeel bij een aantrekkelijke woning-presentatie.


De kracht van verkoopstyling zit in het zoveel mogelijk neutraliseren, opfrissen en ruimtelijk maken van de woning zodat kopers meteen de mogelijkheden zien. Ze worden vaak afgeleid door de inrichting, smaak en persoonlijke bezittingen van een ander en hebben dan onvoldoende oog voor de sfeer en de mogelijkheden die de woning kan bieden... een gemiste kans.

House Styling Limburg bekijkt de woning objectief en geeft tijdens een gesprek meteen de verbeterpunten aan. Met de juiste opstelling van meubels en presentatie van de ruimtes benadrukken we  de positieve aspecten van de woning. Kleine ingrepen leiden tot een woning die ruimte en frisheid uitstraalt met als resultaat  een neutrale, prettige omgeving waarin de koper zichzelf kan zien wonen.

Door het toepassen, toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels zorgen we voor de juiste uitstraling met een optimaal resultaat.

Een totale metamorfose is hierbij niet nodig. Belangrijk is om de mogelijkheden en de ruimtes van de woning te laten zien!

MEUBELVERHUUR


Leegstaand onroerend goed verkoopt moeilijk. Het mist de sfeer en het is ook nog eens moeilijk in te schatten hoe groot de ruimte daadwerkelijk is.


Niet gemeubileerde ruimtes ogen kleiner en bovendien springen alle oneffenheden van de woning extra in het oog.

Door het plaasten van meubels en bijpassende accessoires brengen wij de sfeer terug en laten de mogelijkheden van de woning zien zodat het voorstellingsvermorgen van de kijker wordt geprikkeld.

House Styling Limburg kan voor u het (tijdelijk) inrichten van uw leegstaande woning of modelwoning volledig verzorgen.

Ook al is het huis nog zo groot en mooi, de leegte doet er geen recht aan. Visualisatie en ruimtebeleving zijn bepalend. Styling kan helpen de ruimte inzichtelijk te maken.

We beschikken over een uitgebreid assortiment van meubels en accessoires in diverse stijlen.

FOTOSTYLING


Foto's bepalen het aantal bezichtigingen, ze geven een eerste indruk van de woning, en er is er maar één!


De zoektocht naar een woning begint meestal op internet. Plaatjes kijken en doorklikken dat is wat de koper van nu voornamelijk doet.

Bij het het zien van de foto’s moet hij onmiddellijk enthousiast worden

en de doorslag geven om een huis wel of niet te gaan bezichtigen.

Ze bepalen het hele vervolgtraject. Het beste resultaat bereikt u door de combinatie van verkoopstyling en goede foto's.


House Styling Limburg is gespecialiseerd in het maken van interieurfoto’s. Na het verkoopklaar maken van uw woning worden alle vertrekken in uw huis aantrekkelijk in beeld gebracht.


Een perfecte start voor de verkoop. Zeker wanneer uw pand goed gestyled is, zal een mooie fotopresentatie de finishing touch zijn.